Voorstellen

 

Ik ben Collinda Hagenaars getrouwd en moeder van drie kinderen, een dochter uit 1994 een zoon uit 1996 en de jongste zoon uit 2006. Ik werk al sinds 1990 in de zorg en dit bevalt me zeer goed.

 

Ik ben begonnen met werken bij stichting S&L zorg. Daar heb ik acht jaar met plezier op een kinderafdeling gewerkt. Na de geboorte van mijn tweede kind ben ik tijdelijk gestopt met werken. In die tijd had ik wel een oppaskindje van mijn vriendin. Dit heb ik met plezier gedaan tot hij naar de kleuterschool ging. Echter ik miste het werk in de zorg en ben toen terug gekeerd in de bejaardenzorg. Hier leidde ik de afdeling Soos. Op alle avonden werden de cliënten gemotiveerd tot kaarten of andere spelbezigheden om zo hun eenzame avonden door te komen. Ook werkte ik in de zorg, op de afdelingen zelf. Toen mijn kinderen school gebonden waren ben ik terecht gekomen in de thuiszorg, ik kon op die manier onder de schooltijden werken. Ik gaf de mensen aan huis de zorg die ze nodig hadden. Ik werkte met name ‘s avonds en in de weekenden. Ik werd het beu om de weekenden te moeten werken en om ’s avonds op route te moeten en ben toen gaan uitkijken naar een administratieve baan. Ik heb twee jaar op kantoor gewerkt met een administratieve functie. Ik heb al mijn werk altijd met erg veel passie en plezier gedaan.

Doordat ik Koen ook naar een gastouder heb gebracht zag ik daar de situatie aan en ik kreeg kriebels om ook aan de slag te gaan als gastouder. Voordeel voor mij is dat het te combineren is met mijn kinderen, en het idee voor de gastouderopvang ‘t Rebelleke is zo geboren.
Ik ben een enthousiast en warm persoon, die vol gaat voor de kinderen
.

Ik doe wat ik zeg, en ik zeg wat ik doe.

 
Ik heb een goed inlevingsvermogen, waardoor ik snel in kaart kan brengen wat ouders willen voor hun kinderen.
En, het allerbelangrijkste natuurlijk: ik ben dol op kinderen